>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, în birou la Dragnea pentru a merge împreună la Cotroceni

Premierul Viorica Dăncilă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dar şi şi mai mulţi ministri din guvern, au ajuns în urmă cu câteva minite la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, aceştia urmând să plece împreună la recepţia de la Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei.
La biroul lui Liviu Dragnea au ajuns şi ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, precum şi primarii din sectoarele 1,2,4 şi 5.
Luni, Liviu Dragnea a anunţat că, alături de Viorica Dăncilă, va onora invitaţia lui Klaus Iohannis, deşi preşedintele României i-a cerut de două ori demisia premierului.
"Palatul Cotroceni nu este proprietatea privată a cuiva şi nici nu poate fi considerată aşa. Este decizia noastră de a marca Ziua Europei, decizia noastră de a nu merge pe calea scandalului şi vreau să fac o precizare: eu, PSD şi Guvernul nu avem niciun război cu preşedintele Iohannis", a spus Liviu Dragnea.
Întrebat luni cum crede că va fi întâlnirea dintre şeful statului şi premierul Dăncilă, după ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului, Dragnea a spus că nu crede că preşedintele va avea timp premier. "Am înţeles că vor fi mulţi oameni. Nu cred că la o masă atât de mare de invitaţi şi apropiaţi de preşedinte, nu cred că va avea timp doamna premier să se apropie de preşedinte", a declarat, luni, liderul PSD.
Invitaţia la recepţia dedicată Zilei Europei nu va fi onorată de al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, în schimb la evenimentul de miercuri vor merge Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.
"Am luat decizia, ţinând cont de atitudinea preşedintelui din ultima perioadă, de a nu participa la sărbătorirea Zilei Europei, pe 9 mai, adică nu voi da curs invitaţiei de a merge la Cotroceni la această recepţie, pentru că mie mi se pare că preşedintele, prin declaraţiile pe care le-a făcut, a jignit grav primul ministru”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, în urmă cu câteva zile.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu