>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Bărbatul care a plasat dispozitivul exploziv sub maşina unui subofiţer ISU Cluj s-a predat

Un bărbat de 31 de ani s-a prezentat, luni, la Poliţia municipiului Cluj-Napoca recunoscând că el a plasat dispozitivul exploziv artizanal care a rănit un subofiţer al ISU Cluj, din primele informaţii reieşind faptul că acţiunile lui nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei.
Imaginea articolului Bărbatul care a plasat dispozitivul exploziv sub maşina unui subofiţer ISU Cluj s-a predat

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, luni, urmează să se stabilească dacă bărbatul a acţionat cu discernământ în momentul în care a plasat dispozitivul exploziv artizanal şi ce anume l-a determinat să comită fapta.”Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat, luni, la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, recunoscând că el este cel implicat în incidentul din data de 21 iunie. Bărbatul prezenta semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei, iar acesta a fost audiat de către poliţişti. Din primele informaţii, rezultă că acţiunile sale nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei. Urmează să se stabilească dacă persoana a acţionat cu discernământ la acel moment şi ce anume l-a determinat să comită fapta”,se arată în documentul citat.
Poliţiştii au precizat că, imediat după producerea incidentului şi după efectuarea cercetării la faţa locului, a fost constituit un grup de lucru, pentru soluţionarea acestui caz.Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj
Subofiţerul de la ISU Cluj a fost rănit joi dimineaţă după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat. Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat pentru MEDIAFAX că un subofiţer al ISU Cluj mergea către maşina sa parcată şi a observat o cutie lângă aceasta. Pompierul a ridicat cutia, moment în care aceasta a explodat şi l-a rănit.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu