>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Măsuri sporite de securitate în Parlament, în ziua moţiunii de cenzură. FOTO

Miercuri, în Parlament, s-au luat măsuri sporite de securitate cu ocazia dezbaterii şi votului asupra moţiunii de cenzură, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senarului, liftul de lângă biroul lui Liviu Dragnea putând fi folosit exclusiv de parlamentari.
Imaginea articolului Măsuri sporite de securitate în Parlament, în ziua moţiunii de cenzură. FOTO

Jurnaliştii nu mai au voie să treacă din Camera Deputaţilor spre Senat, iar liftul de lângă biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor este disponibil exclusiv pentru parlamentari. Tot lângă biroul lui Liviu Dragnea s-a făcut un "ţarc" pentru presă şi, de asemenea, jurnaliştii nu mai au voie să circule fără legitimaţia la vedere.
Miercuri dimineaţă, nici liftul de lângă Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nu putea fi folosit.
Totodată, accesul jurnaliştilor între Camera Deputaţilor şi Senat, aflate la acelaşi etaj din Palatul Parlamentului, a fost restricţionat. Legislativul dezbate şi votează, miercuri, în plen reunit, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. PNL şi USR au anunţat, că în timpul şedinţei vor fi manifestaţii în faţa Casei Poporului. De cealaltă parte, PSD a spus că la Parlament ar putea veni susţinători ai coaliţiei.
Prezentarea moţiunii de cenzură a avut loc în şedinţa de luni a plenului reunit al Parlamentului,votul final fiind dat miercuri, începând cu ora 14:00. Moţiunea de cenzură a PNL, susţinută de USR şi PMP, este intitulată "Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!", iar liberalii critică Exectivul pentru rata record a inflaţiei, de 5.4%, creşterea ROBOR şi tentativă de subordonare politică a magistraţilor.
(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu