>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Optimile CM 2018 din Rusia. Una dintre cele mai spectaculoase partide de la Cupa Mondială, Franţa-Argentina, se joacă ACUM. S-a marcat primul gol

Franţa şi Argentina se înfruntă în primul meci din optimile Campionatului Mondial din Rusia, de la ora 17:00. Seara se încheie cu jocul dintre Uruguay şi Portugalia. Câştigătoarele din această seară se vor înfrunta în sferturi, pe 6 iulie.
Imaginea articolului Optimile CM 2018 din Rusia. Una dintre cele mai spectaculoase partide de la Cupa Mondială, Franţa-Argentina, se joacă ACUM. S-a marcat primul gol

Franţa a marcat primul gol după ce arbitrul a acordat penalty. Franţa-Argentina 1-0
Echipele:
Franţa: Lloris - Pavard, Varane, Umtiti, L. Hernandez - Pogba, Matuiti, Kante - Mbappe, Giroud, Griezmann
Advertisement
Argentina: Armani - Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico - Perez, Mascherano, Banega, Di Maria - Messi, Pavon
Optimile de finală debutează cu un adevărat blockbuster. Argentina şi Franţa au lăsat de dorit prin jocul lor, dar acum sunt obligate să joace la cel mai înalt nivel pentru a rămâne în competiţie. Rojo a trimis Argentina în fazele eliminatorii după golul marcat pe final în partida cu Nigeria din ultima etapă, după o remiză cu Islanda şi o înfrângere categorică în faţa Croaţiei, scor 3-0. Vicecampioana Europei a avut de asemenea evoluţii oscilante în faza grupelor. Meciul cu Australia a fost câştigat după autogolul lui Behich, Mbappe a marcat cu şansa unicul gol al meciului cu Peru, iar partida cu Danemarca a reprezentat un pact între cele două formaţii în vederea calificării.
Deschamps: "Argentina e o echipă foarte experimentată. Noi avem o echipă tânără. Nu e o scuză, ci realitatea, dar asta nu ne împiedică să fim competitivi. Vom da totul mâine ca să iasă bine pentru noi. Golurile şi pasele decisive arată influenţa lui Messi din timpul jocului. Noi ne vom asigura că-i vom limita această influenţă”.
Sampaoli: "Suntem încrezători în puterile noastre şi veţi vedea că jucătorii sunt puternici din punct mental, ceea ce le va permite să joace cu determinare, cu inima, pentru a înfrunta posibilitatea de a trece în runda următoare. Le vom face viaţa grea francezilor. Vom intra cu cuţitul în gură!"

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu