>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

S-a aflat cine era persoana care a transmis live pe Facebook accidentul din Olt: Am dat live să-l oprească poliţia pe şofer - VIDEO şocant

Accidentul din Slătioara, judeţul Olt, în care două persoane au murit, a fost transmis pe facebook de un pasager luat la ocazie de şoferul băut. Bărbatul, care şi-a pierdut soţia în urma evenimentului rutier, a spus, sâmbătă, că a decis să filmeze sperând că poliţiştii îl vor opri pe şofer.
Imaginea articolului S-a aflat cine era persoana care a transmis live pe Facebook accidentul din Olt: Am dat live să-l oprească poliţia pe şofer - VIDEO şocant

Cătălin Şindilă, pasager în maşina care a provocat accidentul din Slătioara, judeţul Olt, a fugit din spital, acasă, şi susţine că el şi soţia sa au fost luaţi la ocazie de bărbatul care acum este reţinut de poliţişti. Acesta se căsătorise de cinci luni cu femeia care şi-a pierdut viaţa.
„Accelera în viteză şi cum am văzut am intrat pe live că la noi aici la intersecţie mai stă poliţie şi poate să îl oprească imediat. Eu i-am zis «mergi uşor!», dar mai rău dădea. Nu am urcat singur, eram cu soţia. Ea era în spate”, spune Cătălin Şindilă, bărbatul care susţine că a transmis pe Facebook accidentul.
Şoferul care a provocat accidentul mortal din Slătioara a fost reţinut pentru 24 de ore şi se află sub pază la Spitalul Judeţean din Slatina. Acesta, fiind băut, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină.
În accident a murit o pasageră şi şoferul care conducea celălalt vehicul.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu