>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Simona Halep, în FINALA de la Roland Garros după ce a învins-o pe Garbine Muguruza

Simona Halep e în a treia finală a carierei la Roland Garros! Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a luptat joi,cu Garbine Muguruza (25 de ani, 3 WTA) pentru un loc în finala de la Roland Garros.

 
Muguruza 6-1, 6-4 UPDATE ora 17:23 Simona echilibrează setul, după ce face re-breakul. Chiar dacă Garbine a punctat pe parcursul actului secund datorită serviciului, spaniola nu-şi mai găseşte cadenţa şi Halep are răspuns pentru fiecare serie a adversarei sale.
UPDATE ora 17:10  Halep profită de propriul serviciu şi reduce din dieferenţă. Închide gameul cu o minge luată rapid, din urcare, îngropată în terenul adversarei. Fata în negru urmează la serviciu. Pe Philippe Chatrier e prezent şi Iron Mike Tyson, unul dintre cei mai talentaţi şi mai controversaţi exponenţi ai nobilei arte.
UPDATE ora 17:07 Apar fluctuaţii în jocul constănţencei, apar şi primele semne de nervozitate. Nu poate specula mingea de break de care beneficiază, loveşte cu tărie racheta de teren şi pierde gameul 4. Garbine declanşează ofensiva pentru câştigarea setului şi se desprinde pe "ceasul" din colţul terenului, 3-1.
UPDATE ora 16:45  Halep confiscă primul set, 6-1, şi îşi lipeşte privirea în terenul advers. Garbine nu găseşte soluţii, se uită spre cer şi pare că loiviturile sale şi-au pierdut din forţă.


UPDATE ora 16:30 Cu un cross a la Martina Hingis şi un as precis, Halep îşi valorifică serviciul şi schimbă tabela, 4-0, după un joc solid, care denotă încredere în armele sale de bază: deplasarea în teren şi gama variată de lovituri eficiente.

 


UPDATE ora 16:13 Eleva lui Darren Cahill profită de începutul slab al ibericei, care intră greu în meci şi face breakul. Apariţii surprinzătoare în loja Simonei. Lângă familia constănţencei şi lângă Virginia Ruzici au luat loc Gheorghe Hagi şi Gică Popescu, mari pasionaţi de tenis.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu