>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Roland Garros 2018, după ce a "spulberat-o" pe Angelique Kerber

Simona Halep (1 WTA) a învins-o pe Angelique Kerber (Germania, 12 WTA) 6-7(2), 6-3, 5-2 în sferturile de finală de la Roland Garros. Pentru româncă va fi a 3-a semifinală a carierei la Roland Garros.

Meciul a durat două ore şi 14 minute.
În semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros, românca o va întâlni pe jucătoarea din Spania, Garbine Muguruza, cea care a învins-o, miercuri, pe terenul central al turneului pe rusoaica Maria Şarapova, cu scorul de 6-2, 6-1.
A fost cea de-a zecea confruntare între Halep şi Angelique Kerber, adversara pe care o conduce acum cu 6-4 la meciurile directe.Advertisement 
Pentru Simona Halep, meciul împotriva lui Angelique Kerber a fost primul pe care l-a jucat în acest an pe arena Suzanne Lenglen. Până acum, Halep a fost programată de trei ori pe Philippe Chatrier, iar contra lui Petkovic, compatrioata şi buna prietenă a lui Kerber, a fost trimisă să joace pe Terenul 18.
John McEnroe, legendarul tenismen american, are mai mare încredere în Simona Halep înaintea duelului cu Angelique Kerber: "Sunt surprins că Angelique Kerber nu joacă bine pe zgură, deşi are lovituri plate. Va fi o mare bătălie, dar Simona Halep se simte mai bine pe această suprafaţă şi este mai 'înfometată' decât nemţoaica", a spus John la emisiunea "Game, Schett şi Matts", cu câteva minute înaintea partidei.
Este a zecea confruntare între Halep şi Angelique Kerber, adversara pe care o conduce cu 5-4 la meciurile directe şi pe care a învins-o ultima oară la Australian Open, în semifinale, la capătul unui meci dramatic, scor 9-7 în setul decisiv.
Este însă, prima confruntare directă la Roland Garros între fetele care sunt protagonistele uneia dintre cele mai frumoase rivalităţi din circuit. După meciul Simonei, pe Suzanne Lenglen se va juca partida dintre Marin Cilic (Croaţia) şi Juan Martin del Potro (Argentina), care contează pentru sferturile de finală de pe tabloul masculin.
În acelaşi timp, Philippe Chatrier, cea mai mare arenă de la Roland Garros, are loc meciul dintre Garbine Muguruza şi Maria Şarapova, care va decide potenţiala adversară a Simonei Halep, în cazul în care constănţeanca se califică în semifinale. După duelul foştilor lideri mondiali, scena îi va aparţine lui Rafa Nadal, care va juca împotriva argentinianului Diego Sebastian Schwartzman.
Pentru Simona Halep, meciul împotriva lui Angelique Kerber este primul pe care-l joacă în acest an pe arena Suzanne Lenglen. Până acum, Halep a fost programată de trei ori pe Philippe Chatrier, iar contra lui Petkovic, compatrioata şi buna prietenă a lui Kerber, a fost trimisă să joace pe Terenul 18.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu