>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video POTOP în două sate din Prahova. IMAGINI cu maşini luate de ape, un drum decopertat de asfalt şi case inundate

O puternică viitură a făcut prăpăd în noaptea de joi spre vineri în două sate din comuna Poiana Câmpina, Prahova. Patru maşini au fost luate de ape, un drum comunal a fost decopertat de asfalt, 20 de case au fost inundate, iar o conductă de gaze a fost fisurată, în urma unei ploi torenţiale.
Localnicii spun că a plouat torenţial doar 30 de minute. De pe versanţi, în satele Pietriş şi Bobolia, care aparţin de comuna Poiana Câmpina, a venit o viitură care a măturat totul în cale.
Primarul din Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că patru maşini parcate în faţa caselor din satul Bobolia au fost luate de ape.
”Aşa ceva nu am mai văzut. Cam 30 de minute a plouat rău. Apa a venit de pe versanţi. Un bărbat care era pe stradă a fost luat de viitură, dar a fost salvat. Acum e la spital. Avem şi patru maşini luate. Au ajuns în şanţ”, a declarat Moldoveanu.Potrivit acestuia, 20 de case din Bobolia au fost inundate, iar un drum a rămas fără asfalt.
”În curţi sunt crengi aduse, noroi, beciurile şi casele au fost inundate. Avem un drum comunal, care deserveşte 20 de case şi care este decopertat de asfalt”, a declarat primarul din Poiana Câmpina.
În plus, în satul Pietriş, conducata de gaze a fost fisurată, echipe de la Distrigaz fiind în teren pentru remedierea avariei.
“Nu a plouat mult. A venit viitura. A luat maşini. În curte la mine e noroi. Niciodată nu a fost aşa”, a declarat un localnic.
Ploile şi vijeliile din ultimele 24 de ore au afectat 12 localităţi din judeţele Argeş, Maramureş, Mureş, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Timiş, şi Vâlcea.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu