>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Vremea rea face victime şi la Brăila. Doi morţi şi patru răniţi, după ce un TIR a lovit frontal un microbuz de transport persoane

Două persoane au murit şi patru au fost rănite joi, după ce un TIR a lovit frontal un microbuz de transport persoane, între localităţile Şuţeşti şi Gradiştea, judeţul Brăila.
Imaginea articolului Vremea rea face victime şi la Brăila. Doi morţi şi patru răniţi, după ce un TIR a lovit frontal un microbuz de transport persoane

Accidentul s-a produs joi, pe DN 22 între localităţile Şuţeşti şi Gradiştea.
„Din primele cercetări se pare că un TIR a intrat pe contrasens şi a intrat într-un microbuz cu pasageri. Au rezultat 6 victime dintre care 2 au decedat şi 4 au fost rănite”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.
Microbuzul care a fost lovit de TIR făcea curse regulate în judeţul Brăila.
La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe de la Serviciul Judeţean, o autoutilitară SMURD, o echipă de descarcerare şi echipaje de Poliţie. Traficul auto a fost dat peste cap.
„Microbuzul face curse regulate între localităţile Brăila şi Maraloiu. TIR-ul cu numere de Constanţa era gol, dar în microbuzul înmatriculat în Brăila se aflau pasageri. Doi dintre aceştia au murit în urma impactului. Alţii sunt răniţi. La faţa locului intervin ambulanţe, echipaje de descarcerare, poliţişti. Traficul este blocat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.
Poliţiştii aflaţi la faţa locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu