>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Doi copii s-au înecat într-un iaz din judeţul Vaslui

Doi copii în vârstă de 11 ani, din comuna Hoceni, judeţul Vaslui, au fost găsiţi morţi, joi dimineaţa, după ce s-au înecat într-un iaz din satul Barboşi. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.
Imaginea articolului Doi copii s-au înecat într-un iaz din judeţul Vaslui

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au transmis, joi dimineaţa, că, iniţial, mama unuia dintre copii a alerat autorităţile cu privire la dispariţia copilului său încă de miercuri seara. Aceasta le-a spus anchetatorilor că cei doi băieţi s-au jucat în faţa casei toată după-amiaza, dar, spre seară, aceştia au dispărut.
"Miercuri seară, în jurul orei 22.00, am fost sesizaţi de mama unuia dintre copii cu privire la dispariţia acestuia. Colegii mei au început căutările şi, la un moment dat, au observat hainele unuia dintre copii pe marginea unui iaz din satul Barboşi, comuna Hoceni, din judeţul Vaslui. Ulterior, au fost chemaţi reprezentanţii ISU Vaslui, care au continuat cercetările în iaz şi într-un canal adiacent. Astfel, au fost găsite trupurile copiilor", a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Potrivit acestuia, trupurile celor doi copii, în vârstă de 11 ani, au fost găsite joi dimineaţa, după mai multe ore de căutări şi duse la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.
În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu