>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Donald Trump vine cu o rectificare, după ce a fost criticat aspru. Preşedintele american afirmă că s-a exprimat eronat la conferinţa de presă cu Putin: Am vrut să spun...

Preşedintele american Donald Trump susţine că a făcut o greşeală de exprimare la conferinţa de presă după summitul cu omologul său rus, Vladimir Putin, afirmând că este de acord cu evaluarea serviciilor secrete americane că Moscova a intervenit în scrutinul prezidenţial desfăşurat în SUA în 2016.
Imaginea articolului Donald Trump vine cu o rectificare, după ce a fost criticat aspru. Preşedintele american afirmă că s-a exprimat eronat la conferinţa de presă cu Putin: Am vrut să spun...

Trump a fost intens criticat după conferinţa de presă comună cu Vladimir Putin în care a părut să contrazică concluzia serviciilor secrete americane că Administraţia de la Kremlin ar fi ordonat campania influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial din Statele Unite, informează agenţia de ştiri Dpa.
Preşedintele american a declarat că aceste critici l-au făcut să revadă înregistrarea video a conferinţei de presă.
"Am realizat că este nevoie de o clarificare", a declarat Trump, adăugând că "ar fi trebuit să fie evident, cred că ar fi evident, însă aş vrea să clarific doar în caz că nu a fost".
Trump a explicat apoi că a vrut să spună "cuvintele «ar fi» în loc de «nu ar fi»".
"Propoziţia ar fi trebuit să fie «nu văd niciun motiv pentru care nu ar fi Rusia»", a completat Trump.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu