>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dosarul "Cocaină pentru VIP-uri": Trei persoane reţinute, după audierea vedetelor/ Prima reacţie a creatorului de modă Răzvan Ciobanu: Sunt suspect că aş deţine droguri pentru consum propriu

Trei persoane au fost reţinute în urma audierilor care au avut loc la DIICOT Ploieşti şi în care mai multe vedete, între care Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu, au fost citate de procurori. Cei trei reţinuţi nu sunt persoane publice, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, surse judiciare.
Imaginea articolului Dosarul "Cocaină pentru VIP-uri": Trei persoane reţinute, după audierea vedetelor/ Prima reacţie a creatorului de modă Răzvan Ciobanu: Sunt suspect că aş deţine droguri pentru consum propriu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a reacţionat, pe Facebook, referitor la audierea de la DIICOT Ploieşti, că e suspect că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu şi precizează că e acuzat că ar fi luat drogurile de la nişte oameni pe care nu i-a văzut niciodată.
"Am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit,cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata. Cam atat am de spus,imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului", a scris, pe Facebook, Răzvan Ciobanu.
Surse judiciare au declarat, vineri dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că trei persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Ploieşti, acestea fiind acuzate de trafic de droguri de risc şi de mare risc.
Alte audieri urmează să fie făcute în acest dosar, după ce, joi, au fost audiaţi la sediul DIICOT Ploieşti creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilista Raluca Bădulescu. Cei doi au refuzat să facă declaraţii la parchet.
Percheziţii în acest dosar au fost făcute, joi, în Ploieşti şi Bucureşti. Surse din anchetă arată că cei trei reţinuţi ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc în zone bune ale Capitalei. Cei trei reţinuţi urmează să fie prezentaţi instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă.
Surse judiciare au declarat, vineri dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că trei persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Ploieşti, acestea fiind acuzate de trafic de droguri de risc şi de mare risc.
Potrivit surselor citate, cele trei persoane reţinute nu sunt persoane publice.
Alte audieri urmează să fie făcute în acest dosar, după ce, joi, au fost văzuţi ieşind din sediul DIICOT Ploieşti creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilista Raluca Bădulescu. Cei doi au refuzat să facă declaraţii.
Percheziţii în acest dosar au fost făcute, joi, în Ploieşti şi Bucureşti.
Surse din anchetă arată că cei trei reţinuţi ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc în zone bune ale Capitalei.
Cei trei reţinuţi urmează să fie prezentaţi instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu