>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Parchetul, despre cazul fetiţei de 5 ani din Baia Mare, violată şi ucisă: Suspecţi în adevăratul sens al cuvântului nu avem

Suspecţi în adevăratul sens al cuvântului în cazul anchetei vizând fetiţa de 5 ani din Baia Mare ucisă şi violată nu există, spune, la trei luni de la crimă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor.

Imaginea articolului Parchetul, despre cazul fetiÅ£ei de 5 ani din Baia Mare, violată ÅŸi ucisă: SuspecÅ£i în adevăratul sens al cuvântului nu avem Ucigaşul Esterei, fetiţa de 5 ani din Baia Mare care fusese anterior şi violată, nu a fost prins nici după trei luni, în acest caz fiind audiate de anchetatori sute de persoane şi ridicate spre comparaţie sute de mostre de ADN.
Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că există în acest caz mai multe variante de lucru.
”Suspecţi în adevăratul sens al cuvântului nu există, există mai multe variante de lucru în acest caz. Suspect presupune, în limbaj de procedură penală, începerea urmăririi penale faţă de o persoană. Noi nu putem, ca şi procurori care avem cauza în instrumentare, să folosim astfel de termeni. Au fost audiate sute de persoane şi au fost ridicate spre comparaţie sute de mostre de ADN, dar nu apare vreo potrivire care să indice autorul. Se lucrează în mod constant în această cauză, este un caz foarte important, a fost vorba despre un omor cu un viol asupra unui minor, cu un impact mediatic important”, a spus Gabor. 
Estera, fetiţa de 5 ani, a fost violată şi ucisă în 30 aprilie, în Baia Mare.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu