>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Secţia pentru procurori a CSM discută astăzi, în prezenţa lui Tudorel Toader, unde îşi va continua activitatea Laura Codruţa Kovesi/ Augustin Lazăr va participa şi el la şedinţă

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va participa miercuri la Secţia pentru procurori a CSM, unde se va discuta cererea Laurei Codruţa Kovesi de continuare a activităţii, după ce preşedintele României a revocat-o din funcţie. La şedinţă va merge şi procurorul Augustin Lazăr.
Imaginea articolului Secţia pentru procurori a CSM discută astăzi, în prezenţa lui Tudorel Toader, unde îşi va continua activitatea Laura Codruţa Kovesi/ Augustin Lazăr va participa şi el la şedinţă

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va merge miercuri la Secţia pentru procurori a CSM, unde se va discuta solicitarea fostului procuror-şef DNA de continuare a activităţii, se arată în agenda publicată pe site-ul Ministerului.
De asemenea, potrivit unor surse, la şedinţa secţiei va participa şi procurorul general al României, Augustin Lazăr.
Procurorii CSM vor discuta, miercuri, începând cu ora 10:00, cererea Laurei Codruţa Kovesi de a-şi continua activitatea în calitate de procuror.Decizia vine după ce preşedintele României Klaus Iohannis a emis luni decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anunţul fiind făcut de către purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.
"Despre mine vă pot spune că am luat act de decretul de revocare din funcţia de procuror şef DNA şi începând de astăzi (luni-n.r.) nu voi mai lucra în Direcţia Naţională Anticorupţie. Voi rămâne procuror",a spus Laura Codruţa Kovesi.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu