>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Simona Halep şi-a aflat următoarea adversară de la Wimbledon

Liderul WTA, Simona Halep, a învins-o, marţi, pe japoneza Kurumi Nara, locul 100 WTA şi s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Wimbledon.
Imaginea articolului Simona Halep şi-a aflat următoarea adversară de la Wimbledon

Cea mai bună jucătoare a lumii s-a calificat în turul doi la Wimbledon 2018 printr-un succes clar, marţi, pe terenul central, scor 6-2, 6-4 în faţa japonezei Kurumi Nara, într-o oră şi 17 minute.
Românca a recunoscut, la final de meci, că este mulţumită de evoluţia scorului. "Nu e uşor după ce câştigi un Grand Slam să revii pe teren. Mi-am propus să fiu puternică pe picioare, pentru că ştiam bine cum joacă - ea joacă plat. Nu m-am gândit prea mult la faptul că nu am meciuri în picioare pe această suprafaţă. Nu mă gândesc la rezultat, nici la numărul unu mondial, încerc să mă concentrez pe jocul meu şi pe ceea ce trebuie să fac eu", a declarat Simona Halep la microfonul Eurosport.
Simona Halep o va întâlni în turul secund pe Saisai Zheng, locul 126 WTA, jucătoare pe care a învins-o cu 6-2, 6-3 în singurul meci direct, la Shenzhen, în ianuarie 2015.
România merge mai departe cu jumătate dintre cele opt jucătoare care au luat startul în primul tur la Wimbledon 2018. Simona Halep este a patra şi ultima tricoloră ajunsă pe tabloul de 64, după Sorana Cîrstea, Alexandra Dulgheru şi Mihaela Buzărnescu, în timp ce Monica Niculescu s-a alăturat pe lista învinselor, alături de Irina Begu, Gabriela Ruse şi Ana Bogdan.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu