>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

CFR Cluj a câştigat meciul din manşa tur din preliminariile Europa League cu Alashkert

CFR este prima echipă din România care beneficiază de noile schimbări de la UEFA. Alungată de Malmo din Champions League, echipa clujeană a primit colacul de salvare numit Europa League. O competiţie mai puţin strălucitoare, unde se mai pierd şi echipe de genul Alashkert.

Imaginea articolului CFR Cluj a câştigat meciul din manşa tur din preliminariile Europa League cu AlashkertPentru a juca pe stadioane strălucitoare, în grupe, clujenii au trebuit să treacă prin “purgatoriul” Erevan.
S-a dus în Armenia şi i s-a părut că se întoarce în timp. Un stadion ce aducea aminte de epoca de dinainte de 1989 din România şi o echipă arţăgoasă, dar limitată tehnic şi cu un nivel mult sub cel al campionatului nostru. CFR nu trebuia să aibă probleme cu un astfel de adversar şi Ţucudean a făcut diferenţa încă din start. Era minutul 5 când a fost lansat de Camora şi a marcat cu o “scăriţă”. După gol, CFR s-a retras şi i-a lăsat pe armeni să se chinuie în atac. Bordeianu a avut şi el câteva tentative de şut din afara careului, dar nu a găsit ţinta (17, 22 şi 33), iar clujenii aveau avantaj minim la pauză.
Repriza a doua avea să înceapă la fel ca şi prima. Ţucudean i-a furat mingea unui fundaş mult prea lent pentru acest nivel şi acesta l-a faultat. Tot atacantul avea să marcheze din penalty, iar planul clujenilor de acasă era îndeplinit (47). A fost timp să intre Costache, Tambe şi Ioniţă, iar armenii au mai încercat să atace au avut singurele şanse importante, după un corner (77) şi la un şut de la distanţă deviat în corner (90). S-a terminat 2-0 pentru campioana României, un avantaj liniştitor într-o dublă în care CFR şi-ar arătat superioritatea. Gândurile clujenilor sunt însă legate de Legia Varşovia. În play-off va fi momentul european al adevărului pentru echipa lui Conceicao.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu