>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Eugen Teodorovici: I-am spus lui Dăncilă să ne axăm pe mesajul „Economie, economie, economie”

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, la Şcoala de Vară a Femeilor PSD,că a rugat-o pe Viorica Dăncilă ca Guvernul să se axeze mai mult pe mesajul „Economie, economie, economie". El a mai spus, în glumă, că şi-ar dori să fie preşedintele onorific al Organizaţiei de Femei.

Imaginea articolului Eugen Teodorovici: I-am spus lui Dăncilă să ne axăm pe mesajul „Economie, economie, economie”

„O rugăm pe dna prim-ministru ca pe viitor să ne axăm cu cât mai mare determinare pe zona de economie şi chiar să avem, ca şi mesaj, <Economie, economie, economie>. Pentru că, aşa cum le spun eu celor care sunt de dreapta, cei care susţin piaţa cel mai mult sunt oamenii de stânga. Cum să fie omul de stânga? Păi omul de stânga trebuie să aplice o politică socială, pentru asta are nevoie de bani în buget, ca să aibă bani în buget are nevoie de o economie puternică, şi iată cum omul de stânga e cel mai înfocat susţinător al economiei de piaţă, al economiei în general", a declarat, sâmbătă, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, la Şcoala de Vară a Femeilor din PSD care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, în prezenţa premierului Viorica Dăncilp.
Teodorovici a glumit şi le-a spus doamnelor din partid că ar vrea să fie preşedinte onorific al organizaţiei.
„I-am spus colegei mele Rovana (Rovana Plumb, preşedintele organizaţiei de femei a PSD - n.r.) să îmi depun şi eu candidatura la şefia organizaţiei de femei a PSD, dar mă multumesc şi cu funcţia de preşedinte onorific şi aş fi mândru să vă reprezint interesele", a spus ministru Finanţelor, în aplauzele sălii.
„Eugen, dacă tot îţi doreşti, noi cu drag te dorim şi poţi fi preşedinte onorific al organizaţiei de femei", i-a răspuns Rovana Plumb. Teodorovici a primit din sală, de la primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, un stilou.
„Cu acest stilou să bugetaţi, să scrieţi, să fundamentaţi bine bugetul ţării să poată aduce prosperitate tuturor românilor", i-a spus Gâju ministrului de Finanţe.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu