>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

MAE transmite condoleanţe familiei senatorului John McCain: A fost un prieten constant al României

MAE a transmis, duminică, pe Twitter, condoleanţe familiei senatorului John McCain, care a murit sâmbătă noaptea, afirmând că acesta a fost un prieten constant al României şi a sprijinit rolul acesteia în promovarea stabilităţii, a securităţii şi respectării principiilor democratice.
Imaginea articolului MAE transmite condoleanţe familiei senatorului John McCain: A fost un prieten constant al României

”Cele mai profunde condoleanţe familiei senatorului John McCain. El a fost un prieten constant al României şi a sprijinit rolul acesteia în promovarea stabilităţii, a securităţii şi respectării principiilor democratice. Moştenirea sa de curaj moral şi angajamentul faţă de democraţie rămân de referinţă!”, se arată într-un mesaj postat de MAE pe Twitter.
Senatorul american John McCain, fost candidat la preşedinţia Statelor Unite, a murit la vârsta de 81 de ani, din cauza unei tumori la creier. McCain s-a retras din viaţa politică în decembrie 2017. A fost senator de şase ori şi desemnat candidat republican la preşedinţia SUA în 2008.
John Mc Cain a fost fiu şi nepot de amirali şi a luptat ca pilot de avion în timpul răboiului din Vietnam. A fost doborât şi a petrecut peste cinci ani ca prizonier de război.
Preşedintele Donald Trump şi-a declarat, într-un mesaj pe Twitter, simpatia şi respectul pentru senator şi familia sa. Mesaje au mai fost postate de Sarah Palin, care i-a fost parteneră în campania din 2008, Barack Obama, candidat democrat în 2008 şi câştigător al alegerilor, precum şi fostul vicepreşedinte Joe Biden.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu