>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Sever Dron: Noi trebuie să fim lângă Simona. Tot staff-ul ei trebuie să lucreze acum

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a fost eliminată surprinzător de la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului! Constănţeanca a pierdut drastic, 6-2, 6-4, cu Kaia Kanepi, iar una dintre cauzele eşecului usturător a fost lipsa de idei pentru a contracara jocul agresiv al sportivei din Estonia.
Darren Cahill nu a putut interveni să o ajute, doarece la turneele de Mare Şlem antrenorii nu pot interveni prin on-court coaching. Sever Dron a vorbit cu ProSport despre înfrângerea suferită de Simona Halep şi a atras atenţia asupra acestui fapt, vorbind şi despre o posibilă "dispută" în relţia Halep - Cahill.
Imaginea articolului Sever Dron: Noi trebuie să fim lângă Simona. Tot staff-ul ei trebuie să lucreze acum"Nu pot să vă spun (n.r. - cât va mai dura colaborarea dintre Halep şi Cahill). Se pare că e un pic de dispută între ei. Cred că noi trebuie să fim lângă Simona şi ea ştie mai bine. Tot staff-ul ei trebuie să lucreze acum", a spus Dron, pentru ProSport. În ceea ce priveşte lipsa on-cout coaching-ului la turneului de la Mare Şlem, Dron a spus: "Da, bineînţeles, aici e problema (n.r. – la Grand Slam-uri antrenorul nu poate interveni pe teren). Darren îi cere ei să găsească soluţiile. Simona are jocul ei cu care a ajuns numărul 1 mondial şi mereu încearcă să-şi impună jocul ei", a mai spus Sever Dron.
Halep a fost învinsă de Kanepi cu 6-2, 6-4. Simona şi-a distrus racheta la 2-0 pentru jucătoarea din Estonia în setul secund şi riscă o amendă din partea organizatorilor de la US Open. Simona Halep a fost eliminată şi anul trecut în primul tur de la US Open, de Maria Şarapova. Rusoaica s-a impus atunci cu 6-4, 4-6, 6-3.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu