>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dăncilă i-a spus liderului grupului ALDE în PE că reformele Guvernului vizează interesul românilor

Premierului Viorica Dăncilă a avut, miercuri, o întrevedere la Bruxelles cu preşedintele grupului ALDE în Parlamentul European, Guy Verhofstadt, în care l-a asigurat pe oficialul european că reformele Guvernului sunt exclusiv în interesul cetăţenilor, transmite Executivul.
Imaginea articolului Dăncilă i-a spus liderului grupului ALDE în PE că reformele Guvernului vizează interesul românilor

"Au fost abordate aceleaşi subiecte discutate cu liderii principalelor grupuri din Parlamentul European: situaţia politică din România şi agenda europeană. Referitor la situaţia internă a României, mesajul transmis a fost în linia celor afirmate în cadrul întrevederilor anterioare. Premierul a reiterat angajamentul Guvernului pentru respectarea valorilor europene şi a principiilor democratice", se arată într-un comunicat de presă al Guvernului remis, miercuri MEDIAFAX.
Potrivit sursei citate, premierul Dăncilă "a subliniat că reformele introduse de Guvernul României sunt exclusiv în interesul cetăţenilor şi au fost implementate cu respectarea normelor în vigoare şi în urma unei ample consultări interinstituţionale şi a partenerilor europeni. Convorbirile s-au încheiat cu o prezentare a stadiului pregătirilor Preşedinţiei Române a Consiliului Uniunii Europene".
La întrevederea gu liderul grupului ALDE în Parlamentul European au participat şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, precum şi europarlamentarii Norica Nicolai si Dan Nica.Tot miercuri, Viorica Dăncilă a participat şi la reuniunea grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, premierul discutând cu aceştia despre protestele din 10 august şi reforma în domeniul justiţiei în România, informează Guvernul.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu