>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Gabriela Firea: Carmen Dan a premeditat tot la proteste, inclusiv momentele care sunt anchetate de procurori. Era normal să se retragă

Gabriela Firea a declarat că încă este de părere că ministrul de Interne Carmen Dan ar trebui să demisioneze, mai ales că, din punctul său de vedere, ea a premeditat tot ce s-a întâmplat la protestul din 10 august, inclusiv momentele care sunt anchetate de procurorii militari.
Imaginea articolului Gabriela Firea: Carmen Dan a premeditat tot la proteste, inclusiv momentele care sunt anchetate de procurori. Era normal să se retragă

„Din punctul meu de vedere, da. Am spus-o şi la CEx, respect votul colegilor mei. Nu sunt supărată pe ei, aşa au gândit, nu sunt în disidenţă cu ai mei colegi. Din contră, toţi sperăm să depăşim acest moment, din care ţara şi echipa să câştige. E important ce rămţne. Din punctul meu de vedere, din momentul în care încerca să explice cum ministrul de Interne nu are implicare într-o eventuală evacuare, ci prefectul, a premeditat tot ce a urmat, inclusiv acele momente care sunt ancehtate de Parchetul Militar. Era normal să se retragă, dar având în vedere că are susţinerea lui Liviu Dragnea, e normal să nu te retragi. Mai ales că trebuia să fie prim ministru. Însă echipa contează”, a declarat primarul Gabriela Firea, în cadrul unei conferinţe de presă.
Ministrul Carmen Dan a declarat, miercuri, în contextul acuzaţiilor Gabrielei Firea potrivit cărora ea ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, că singura atitudine pe care poate s-o aibă este aceea de decenţă şi că nu doreşte să implice MAI în disputele politice.
„Pe mine n-o să mă auziţi răspunzând unor astfel de afirmaţii care au conotaţie politcă, ce ţin de sfera politică de pe scrările Ministerului de Interne. Atât timp cât voi fi ministru de Interne, această instituţie nu se va implica în disputele politice. (...) Cred că singura atitudine pe care poate s-o aibă un om responsabil şi un şef de instituţie responsabil este aceea de decenţă şi de rezervare. N-am să-mi părăssesc această atitudine atât timp cât voi reprezenta juridic acest minister. Vom lămuri toate aspectele care ţin de derularea evenimentelor din 10 august în cadrul instituţional”, a declarat ministrul Carmen Dan, la intrarea în sediul Ministerului de Interne.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu