>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Poliţiştii sunt alături de Carmen Dan în contextul protestului de pe 10 august

Federaţia Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor (FSDPR) se declară alături de ministrul de Interne, Carmen Dan, în criza generată după protestul din data de 10 august. Potrivit preşedintelui Federaţiei, Carmen Dan nu ar trebui să-şi dea demisia, aşa cum a solicitat, sâmbătă, Gabriela Firea.
Poliţiştii sunt alături de Carmen Dan în contextul protestului de pe 10 august
Imaginea articolului PoliÅ£iÅŸtii sunt alături de Carmen Dan în contextul protestului de pe 10 august„Să ştiţi că noi suntem alături de conducerea ministerului, suntem alături de doamna Carmen Dan, pentru că până când nu există o hotărâre a unei instanţe care să spună altceva faţă de ce este acum, suntem pentru conducerea ministerului şi nu altfel”, adeclarat, duminică Ionel Babuş, preşedintele FSDPR, federaţie care întruneşte opt sindicate ale poliţiştilor.
„La acest moment, procurorul de caz este singurul care instrumentează ceea ce s-a întâmplat în Piaţa Victoriei pe data de 10 august. Deciziile se iau în conformitate cu legea, dar nu neapărat de ministrul Afacerilor Interne (...) Apreciz activitatea ministrului Carmen Dan. Este unul dintre cei mai buni miniştri de Interne pe care România i-a avut”, a declarat şi Christian Ciocan, purtătorul de cuvând al FSDPR.
Precizările celor doi reprezentanţi ai poliţiştilor au făcut aceste precizări în contextul crizei create după mitingul de pe data de 10 august, precum şi în contextul în care primarul general, Gabriela Firea, a solicitat, sâmbătă, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu