>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Răfuială în PSD după CExN, între un semnatar al scrisorii şi Cătălin Rădulescu: Voi propune excluderea lui şi îl voi da în judecată

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a declarat, pentru MEDIAFAX, că va propune, la următoarea şedinţă a BPN, excluderea lui Cătălin Rădulescu din partid, iar personal îl va da în judecată pe acesta, pe fondul acuzaţiile potrivit cărora Ţuţuianu ar fi acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul PSD.
Imaginea articolului Răfuială în PSD după CExN, între un semnatar al scrisorii şi Cătălin Rădulescu: Voi propune excluderea lui şi îl voi da în judecată

"În cursul zilei de ieri (vineri - n.r.) au fost vreo doi, trei care au aruncat tot felul de mizerii în piaţă. Rădulescu bate câmpii pur şi simplu, iar luni o să avem probabil o şedinţă a Biroului Permanent Naţional şi am să cer personal preşedintelui partidului să vină să dea lămuriri (Cătălin Rădulescu – n.r.). Este o tâmpenie. O nebunie. O aiureală spusă de un nebun. E ca în povestea aceea – un nebun aruncă o piatră şi apoi doi deştepţi încearcă să o scoată din lac", a afirmat Adrian Ţuţuianu, sâmbătă pentru MEDIAFAX.
Acesta a adăugat că îl va da în judecată pe deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, deoarece acuzaţiile nu au niciun suport în realitate, precizând şi că îi va cere lui Liviu Dragnea să informeze public dacă există un sistem de supraveghere al SRI în sediul partidului din Kiseleff.
"O să-l dau şi în judecată, pentru că nu mai accept să mă terfelească nimeni. Deocamdată el s-a exprimat. Nu ştiu cine l-a pus. Aceasta este altă poveste. Este o aiureală pur şi simplu. Nu are niciun fel de suport în realitate. Luni o să cer politic, în cadrul Biroului Permanent Naţional, dacă are loc, preşedintelui partidului să mă informeze şi pe mine dacă există o asemenea situaţie. Dacă există, atunci înseamnă că un serviciu secret a acţionat nelegal, pentru că nu ai voie să interferezi în viaţa unui partid politic, iar dacă nu există, atunci o să-l rog să spună public lucrul acesta şi să-l sancţionăm pe Rădulescu", a completat Ţuţuianu.
Întrebat ce sancţiune va propune pentru Cătălin Rădulescu, Adrian Ţuţuianu a spus că o ceară excluderea acestuia din partid.
"Eu o să cer excluderea din partid, nimic altceva. Nu poţi să faci asemenea acuzaţii, pentru că ele sunt de o gravitate extremă. Afectează şi persoana, afectează şi serviciile din România. Dar, în plan personal, mă voi întâlni cu domnul Rădulescu la tribunal", a conchis senatorul PSD.
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, membru în comisia parlamentară pentru legile justiţiei, l-a acuzat vineri pe Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea şi fost preşedinte al Comisiei de Control SRI, că a acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul partidului.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu