>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Tarcea: Toţi cei care nu au o anumită părere ori sunt consideraţi securişti, ori din statul paralel

Preşedintele instanţei supreme a declarat, marţi, referitor la informaţiile apărute din spaţiul public legat de vizitele la vilele de protocol SRI, că nu s-a adresat autorităţilor, menţionând că a observat că "toţi cei care nu au o anumită părere ori sunt securişti, ori din statul paralel".
Imaginea articolului Tarcea: Toţi cei care nu au o anumită părere ori sunt consideraţi securişti, ori din statul paralel

Solicitată să spună dacă s-a adresat autorităţilor vizavi de informaţiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora preşedintele instanţei supreme s-ar fi dus pe la vilele de protocol ale Serviciului Român de Informaţii, Cristina Tarcea a răspuns: "La un moment dat, intenţionam, dar urmărind realitatea românească, am constatat că toţi cei care nu au o anumită părere ori sunt securişti, ori sunt din statul paralel şi mi s-a părut o glumă bună şi nu am vrut să intru în acest joc. Dar nu e timpul pierdut pentru tot felul de demersuri legale".
Preşedintele instanţei supreme a mai spus că nu a fost încă citat de procurori, după ce a sesizat Parchetul referitor la semnătura fostului preşedinte ÎCCJ Nicolae Popa de pe protocolul ÎCCJ-PG-SRI.
"Nu, din păcate sau din fericire, nu am fost chemată încă. Am înţeles că a existat deschisă o urmărire penală in rem. Probabil că în funcţie de evoluţia verificărilor, cei care instrumentează cauza vor aprecia dacă este cazul a fi chemat cineva şi cine va fi chemat. Deocamdată, nu am primit o înştiinţare", a completat Tarcea.Cristina Tarcea a sesizat Parchetul General pentru a verifica dacă protocolul ÎCCJ-SRI-PICCJ a fost încheiat în condiţiile unor infracţiuni de fals, după ce fostul preşedinte ÎCCJ, Nicolae Popa, a declarat public că nu a semnat protocolul.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu