>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Adina Florea, propusă şi pentru funcţia de procuror-şef adjunct al secţiei de anchetă, după desemnarea pentru şefia DNA

Procurorul-şef al Secţiei pentru anchetarea magistraţilor, Florena Strechi, a propus ca Adina Florea să fie promovată în funcţia de procuror-şef adjunct al acestei structuri, informează reprezentanţii Parchetului General. În prezent, Florea deţine un post de procuror pe funcţie de execuţie.
Imaginea articolului Adina Florea, propusă şi pentru funcţia de procuror-şef adjunct al secţiei de anchetă, după desemnarea pentru şefia DNA

Potrivit reprezentanţilor Parchetului General, Florena Strechi, procurorul-şef al Secţiei pentru anchetarea magistraţilor, a propus ca Adina Florea să fie promovată în funcţia de procuror-şef al structurii. În prezent, Adina Florea deţine o funcţie de execuţie.
Propunerea a fost transmisă Consiliului Superior al Magistraturii, care urmează să decidă în această situaţie.
Secţia de anchetare a infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului General devine operaţională începând de marţi. La această secţie va lucra Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei pentru şefia DNA, în calitate de procuror pe funcţie de execuţie.
Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei la conducerea DNA, a declarat la momentul interviului pentru această poziţie, că înscrierea pentru un post de procuror de execuţie în Secţia de anchetă a magistraţilor nu este o variantă de rezervă, reiterând ideea potrivit căreia, dacă va fi acceptată de Klaus Iohannis la DNA, va merge acolo.
Procurorul-şef al Secţiei este Florena Strechi, de la Parchetul General. De asemenea, pe funcţii de execuţie vor lucra şi procurorii Codruţa Chindea (de la Braşov), Sorin Iasinovschi (de la Suceava) şi Magdalena Olteanu (de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6).
Guvernul a adoptat, pe 10 octombrie, ordonanţa de urgenţă pentru operaţionalizarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, a anunţat ministrul Justiţiei. Tudorel Toader a precizat că dosarele de la DNA în care sunt investigaţi magistraţi se vor muta la Ministerul Public.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu