>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Asistentă de la Spitalul din Zimnicea, în stare GRAVĂ după ce a făcut un accident vascular la serviciu. Colegii femeii dau vina pe medicul de gardă

O asistentă medicală de la Spitalul Zimnicea este în stare gravă, internată la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti, după ce a suferit un accident vascular la locul de muncă. Colegii spun că medicul de gardă nu a ajutat-o,deşi femeia s-a plâns de dureri de cap şi că nu vede.
Imaginea articolului Asistentă de la Spitalul din Zimnicea, în stare GRAVĂ după ce a făcut un accident vascular la serviciu. Colegii femeii dau vina pe medicul de gardă

După o noapte întreagă de serviciu, miercuri dimineaţa, asistenta medicală Carmen Vătafu s-a plâns de dureri puternice de cap şi de faptul că nu mai vede bine cu unul dintre ochi. Colegii femeii spun că ambulanţa a fost chemată foarte târziu, astfel că starea femeii s-a agravat, în prezent fiind în comă, la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti.

La Spitalul din Zimnicea se desfăşoară o anchetă internă, directorul unităţii medicale, Geanina Come spunând că deocamdată nu poate afirma dacă s-a intervenit sau nu în mod adecvat. Come susţine, însă, că problema de sănătate a femeii nu e cauzată de stresul de la locul de muncă.
„În legătură cu asistenta nu pot să vă dau detalii în acest moment, cazul a fost declarat accident de muncă. În cadrul instituţiei noastre s-a întrunit o comisie de cercetare, în urma concluziilor se va stabili ce s-a întâmplat. Nu ştiu dacă era obosită, dar eu zic că nu a fost de la suprasolicitare. Din câte ştiu eu, s-a intervenit s-o ajute, dar eu nu am fost la faţa locului şi nu pot spune nimic. Nu ştiu când vom avea un rezultat al anchetei, pentru că încă se fac cercetările. Probabil ITM va lua măsuri în urma analizei comisiei", a declarat managerul Geanina Come, pentru corespondentul MEDIAFAX.
Primarul oraşul Zimnicea, Petrică Pîrvu, spune că spitalul trebuie să răspundă pentru cele întâmplate şi să lămurească problema.
„Ştiu de asistentă. Eu vă voi răspunde ca primar. S-a întâmplat un eveniment acolo, fata (asistenta – n.r.) e la Bucureşti, dar m-am informat şi eu, acum e o anchetă internă, dar nu spune nimeni ce s-a întâmplat. O să iasă managerul spitalului să răspundă, că de aia răspunde şi are salariul mai mare ca primarul", a spus Petrică Pîrvu.
Surse din spital susţin că familia asistentei Carmen Vătafu este foarte nemulţumită de faptul că personalul medical şi medicul de gardă nu au intervenit la timp pentru a o ajuta pe femeie.
Potrivit surselor citate, şansele ei de supravieţuire ale asistentei sunt minime.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu