>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Cântăreţul Ionuţ Fulea a anunţat cum va vota la referendumul pentru redefinirea familiei. Artistul crede că această consultare a cetăţenilor va stabili o direcţie normală

Interpretul de muzică populară Ionuţ Fulea a declarat că va vota ”Da” la referendumul pentru redefinirea familiei, fiind de părere că această consultare a cetăţenilor va întări societatea românească şi va stabili o direcţie normală şi sănătoasă.
Imaginea articolului Cântăreţul Ionuţ Fulea a anunţat cum va vota la referendumul pentru redefinirea familiei. Artistul crede că această consultare a cetăţenilor va stabili o direcţie normală

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX dacă va merge la referendumul pentru redefinirea familiei, Ionuţ Fulea a răspuns afirmativ, precizând că i se pare normal să-şi exercite un drept pe care l-a câştigat.
”Totodată, este foarte important că trei milioane de concetăţeni de-ai mei îmi cer să merg la vot şi îmi cer să îmi exprim părerea în această speţă. Mă refer la cele trei milioane de semnături care s-au strâns pentru a se realiza modificarea în Constituţie, iar căsătoria să fie actul liber consimţit între un bărbat şi o femeie, nu între soţi”, a spus Ionuţ Fulea.Interpretul a adăugat că referendumul se justifică prin faptul că foarte mulţi oameni au cerut această modificare a Constituţiei, iar aceştia au dreptul să decidă ce se întâmplă cu banii lor din taxe şi impozite.
”Prin referendum certificăm o stare normală de fapt. Voi vota <da>. Nu am nimic împotriva persoanelor care au alte orientări, fie sexuale, religioase sau de altă natură. Toţi avem un loc pe pământ şi trebuie să trăim în unitate şi să fim toleranţi, dar asta este opţiunea mea la referendum”, a mai spus Ionuţ Fulea.
Interpretul a adăugat, apoi, că ştie de prevederea din codul civil care defineşte căsătoria ca fiind uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie, dar a subliniat că legile pot fi modificate, uşor, prin voinţa majorităţii parlamentare.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu