>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

CFR Cluj a remizat, 0-0, cu Universitatea Craiova în etapa a zecea din Liga I Betano

Alexandru Mitriţă, cel mai bun jucător al Craiovei, a ratat incredibil o lovitură de la 11 metri, în duelul cu CFR. Mingea trimisă de starul lui Mangia a trecut la metri buni peste transversala lui Arlauskis, iar partida dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova s-a terminat aşa cum a început, 0-0.
Imaginea articolului CFR Cluj a remizat, 0-0, cu Universitatea Craiova în etapa a zecea din Liga I Betano
CFR Cluj a remizat, 0-0, cu Universitatea Craiova în etapa a zecea din Liga I Betano
Craiova a mers la Cluj cu gândul să profite de situaţia tensionată din Gruia, acolo unde Mureşan a fost "tras pe linie moartă", iar patronul Neluţu Varga vrea să schimbe liniile în staff-ul tehnic şi administrativ.
Şi oltenii au fost aproape să plece cu toate cele trei puncte, graţie unui penalty făcut cadou de Camora. Fundaşul stânga a făcut un henţ evident în careu, iar arbitrul meciului, Istvan Kovacs, a arătat punctul cu var.
Doar că Mitriţă, starul incontestabil al "juveţilor" a avut o execuţie de rugby. Vârful a trimis la metri buni peste poarta lui Arlauskis, semnând una din gafele campionatului. Jucătorul lui Mangia s-a uitat apoi către locul de execuţie al penalty-ului, dorind să lase impresia că execuţia i-a fost afectată de suprafaţa de joc.În urma acestei partide, s-a tras cortina peste etapa cu numărul 10 a Ligii I Betano, iar FCSB continuă să fie liderul clasamentului cu 21 de puncte, Astra, pe locul doi cu 17 puncte şi pe trei este CFR Cluj cu acelaşi număr de puncte. Universitatea Craiova este pe locul 7 cu 15 puncte.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu