>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dan, mesaj pentru Firea:Am simţit revoltă. Nu trebuie să fim prietene, ci să ne gândim la instituţii

Ministrul Carmen Dan a spus că s-a „amărât” după ce Gabriela Firea i-a cerut demisia în CEx-ul de la Neptun, de la începutul lunii septembrie, şi că a fost luată prin surprindere de ieşirea primarului. Ministrul a mai spus că ele nu trebuie să fie prietene, însă trebuie să colaboreze instituţional.
Imaginea articolului Dan, mesaj pentru Firea:Am simţit revoltă. Nu trebuie să fim prietene, ci să ne gândim la instituţii
Dan, mesaj pentru Firea:Am simţit revoltă. Nu trebuie să fim prietene, ci să ne gândim la instituţii
„Pentru mine în mod clar au fost momente greu de anticipat, mai ales pentru că am avut o bună comunicare. Cel puţin aşa mi-a plăcut să cred. Eram două persoane care se înţelegeau bine. A fost surprinzător pentru mine momentul CEx-ului de la Neptun. Ulterior, eu cred că am făcut bine că am ales să nu îi dau răspuns, pentru că vă amintiţi turul televiziunilor şi modul în care a făcut foarte multe afirmaţii din cauza supărării. Momentul acelei discuţii în CEx a adus un plus. (...) M-am amărât, ulterior m-am resemnat. Erau momente când am simţit revoltă, să dau replică, dar am rămas în zona de echilibru”, a spus ministrul de Interne, la România TV.Carmen Dan a subliniat că, instituţional, va putea colabora cu Gabriela Firea, deşi primarul general al Capitalei a precizat contrariul.
„Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat şi cât deliciu ar fi pentru cei interesaţi de genul acesta de momente dacă de fiecare dată când doamna primar spunea ceva, de fiecare dată ieşea ministrul să dea replica. (...) Ştiu că a spus că nu mai poate colabora cu mine. Eu i-am dat replica de atunci că nu cred că trebuie să fim prietene, să ne iubim, însă trebuie să ne gândim la instituţiile pe care le reprezentăm şi să le limităm la a colabora instituţional”, a spus Carmen Dan.
Primarul Capitalei Gabriela Firea a cerut, la CEx-ul din 1 septembrie, demisia ministrului Carmen Dan pentru modul în care a gestionat situaţia din timpul protestelor din 10 august, dar liderii social democraţi au dat un vot negativ.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu