>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Darren Cahill a scos la iveală un moment erotic al carierei. Antrenorul Simonei Halep: „Gândeşte-te că e cea mai urâtă femeie!”

Prezent într-un podcast pentru revista Raquet alături de compatrioata Rennae Stubbs, antrenoarea Karolinei Pliskova, Darren Cahill (53 de ani) şi-a adus aminte cu umor de cea mai amuzantă întâmplare a carierei de jucător de tenis.
Imaginea articolului Darren Cahill a scos la iveală un moment erotic al carierei. Antrenorul Simonei Halep: „Gândeşte-te că e cea mai urâtă femeie!”
Darren Cahill a scos la iveală un moment erotic al carierei. Antrenorul Simonei Halep: „Gândeşte-te că e cea mai urâtă femeie!”
Antrenorul australian al Simonei Halep nu a găsit cheia pentru a urca spre elita tenisului, dar s-a transformat, în timp, în unul dintre cei mai buni tehnicieni din lumea tenisului. Înainte să-i transforme pe Lleyton Hewitt, Andre Agassi sau Simona Halep în mari campioni ai sportului alb, Cahill a avut parte şi de un moment stânjenitor petrecut la Openul Germanie, imediat după ce s-a ales cu o accidentare în zona inghinalăi: "Mi-am dat prosopul jos, aveam boxeri pe mine, ea a început să mă maseze, iar problemele mele erau fix ale unui băiat de 18-19 ani. Mi-am spus gândeşte-te că e cea mai urâtă femeie. N-a mers. Eram ruşinat, mi-am îngropat capul în pernă. Ea era o profesionistă, mi-a masat zona fără să clipească. Au fost 15 minute care s-au simţit ca o oră. 
M-am ridicat de pe masă, iar Bill Norris, cel care mă trimisese la ea, se prăpădea de râs. Eram jenat şi i-am spus: "Hilda, îmi pare rău dacă a fost incomod pentru tine", iar ea mi-a răspuns: "Nu-ţi face griji, nu e atât de mare încât să mă încurce". Am mers direct la duş, şi apoi la hotel. Nu am mai ieşit din camera mea vreo două zile", arememorat Darren, cu zâmbetul pe buze.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu