>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Logodnica jurnalistului Jamal Khashoggi a refuzat invitaţia lui Donald Trump de a merge la Casa Albă

Logodnica jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, Hatice Cengiz, a declarat vineri că nu a acceptat invitaţia preşedintelui american Donald Trump de a face o vizită la Casa Albă, relatează site-ul agenţiei Reuters.
Imaginea articolului Logodnica jurnalistului Jamal Khashoggi a refuzat invitaţia lui Donald Trump de a merge la Casa Albă

Aceasta a declarat că a refuzat deoarece consideră că liderul de la Casa Albă încearcă să influenţeze opinia publică în favoarea sa.
Într-un interviu acordat postului Haberturk TV, Hatice Cengiz a informat că nu va merge la Casa Albă până când Statele Unite nu vor fi sincere în privinţa eforturilor depuse pentru a rezolva misterul morţii lui Khashoggi.
Logodnica jurnalistului cere ca toţi cei implicaţi în asasinarea acestuia să fie judecaţi şi traşi la răspundere. Jurnalistul Jamal Khashoggi, editorialist al cotidianului The Washington Post şi un critic acerb al prinţului moştenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a dispărut în urmă cu trei săptămâni după ce a intrat în Consulatul saudit de la Istanbul pentru a obţine documente necesare căsătoriei sale.
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut vineri Arabiei Saudite să dezvăluie cine a dat ordinul asasinării jurnalistului Jamal Khashoggi, precum şi locul în care se află corpul acestuia, ameninţând că Turcia deţine mai multe informaţii despre caz decât a dezvăluit până acum.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu