>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

MAE, despre accidentul rutier GRAV din Grecia: Printre victime nu sunt români

Autorităţile din Grecia nu au notificat oficiul consular cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre victimele accidentului de sâmbătă, iar la nivelul consulatului nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară, precizează Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea MEDIAFAX.
Imaginea articolului MAE, despre accidentul rutier GRAV din Grecia: Printre victime nu sunt români

"Consulatul General al României la Salonic urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs între oraşele Kavala şi Salonic, la data de 13 octombrie 2018. (...) Până în acest moment, autorităţile locale nu au notificat oficiul consular cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre victime, iar la nivelul consulatului nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară în legătură cu acest incident", transmite Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea MEDIAFAX. 
Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că românii afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al consulatului : +30 2310 340088 , apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă sau la numărul de urgenţă al oficiului consular: +30 6906 479076.
Cel puţin 11 persoane au murit după ce o autoutilitară s-a lovit cu un camion, sâmbătă, pe o şosea din Grecia, anunţă autorităţile elene, citate de site-ul publicaţiei Kathimerini. Accidentul a avut loc pe şoseaua care face legătura între oraşele Kavala şi Salonic, în nordul Greciei. O autoutilitară care probabil transporta imigranţi extracomunitari veniţi din Turcia s-a lovit frontal cu un camion. În urma impactului violent, ambele vehicule au luat foc.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu