>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

O fisură de aproximativ 10 metri în asfalt, apărută lângă un bloc de opt etaje din Galaţi, sursă de PANICĂ pentru locuitori - FOTO

O fisură de aproximativ 10 metri lungime şi de câţiva centimetri lăţime a apărut pe o alee din apropierea unui bloc cu opt etaje din Galaţi, oamenii fiind îngrijoraţi că imobilul ar putea fi în pericol, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Imaginea articolului O fisură de aproximativ 10 metri în asfalt, apărută lângă un bloc de opt etaje din Galaţi, sursă de PANICĂ pentru locuitori - FOTO

Fisura a apărut în urmă cu câteva zile pe o alee asfaltată de lângă un imobil cu opt etaje din centrul municipiului Galaţi, în urma unei lucrări efectuate de societatea Apă Canal. Oamenii care stau în zonă au anunţat autorităţile despre pericolul din apropierea blocului, iar luni vor fi demarcate verificări.
„Situaţia de acolo este luată în vizor de noi şi de Inspectoratul de Stat în Construcţii, acolo se vor face verificări începând de luni. Toate echipele Apă Canal, ale Primăriei, ale societăţii Apă Canal vor merge acolo ca să vadă de ce s-a produs fisura din asfalt. Înţeleg că a apărut zilele acestea, cei de la Apă Canal au avut o lucrare la o conductă dar la o distanţă destul de mare de fisură. Este foarte posibil să nu aibă nicio legătură, cei de la societate mi-au zis că-i cam mare distanţa până la lucrare, peste o sută de metri. Situaţia este sub control, Inspectoratul de Stat în Construcţii va demara luni o verificare şi va lua măsurile care se impun dacă Doamne fereşte există un pericol”, a explicat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Raluca Ardean.
Zilele trecute, angajaţii Apă-Canal Galaţi au efectuat o lucrare de reparaţie la o conductă de apă.
Zona în care a apărut fisura a fost împrejmuită şi marcată de angajaţii Primăriei Galaţi.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu