>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Un cutremur PUTERNIC, cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter, s-a produs în această noapte în România/ ISU Bucureşti-Ilfov: Nu sunt înregistrate pagube

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP) a revizuit, duminică dimineaţă, seismul produs în România la magnitudinea de 5,8 pe scara Richter. Cutremurul a avut loc în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, la o adâncime de 150 de kilometri.
Imaginea articolului Un cutremur PUTERNIC, cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter, s-a produs în această noapte în România/ ISU Bucureşti-Ilfov: Nu sunt înregistrate pagube

Cutremurul s-a produs în Zona seismică Vrancea, judeţul Covasna, la o adâncime de 150 de km.
Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (24 km), Nehoiu ( 28 km), Întorsura Buzăului (34 km), Târgu Secuiesc (38 km) şi Slănic-Moldova (54 km).
ISU Bucureşti-Ilfov: Nu sunt înregistrate pagube până în acest moment. Nu sunt apeluri la 112
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti -Ilfov transmite, duminică dimineaţă, că în urma cutremurului cu magnitudine de 5,8 pe scara Richter produs în zona seismică Vrancea, nu au fost înregistrate până acum pagube.
Reprezentanţii Isnpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti -Ilfov anunţă că nu sunt apeluri pe numărul de urgenţă 112, iar, conform procedurii, autospecialele de pompieri din fiecare subunitate ISU B-IF efectueaza recunoaştere în teren.
Nu sunt înregistrate pagube până în acest moment, arată ISU.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu