>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Actorul american Chuck Norris şi Viktor Orbán au mers împreună cu maşina şi au asistat la antrenamentul unei unităţi antitero - FOTO, VIDEO

Actorul Chuck Norris şi premierul Ungariei, Viktor Orbán, au asistat împreună la antrenamentul unei unităţi de forţe speciale de luptă antiterorism, starul american declarându-se încântat de experienţă.
Imaginea articolului Actorul american Chuck Norris şi Viktor Orbán au mers împreună cu maşina şi au asistat la antrenamentul unei unităţi antitero - FOTO, VIDEO

Imaginile de la întâlnirea celor doi au fost publicate pe contul de pe platforma de socializare online Facebook al premierului maghiar, sub titlul "Rangers", o aluzie la serialul în care a jucat Norris, "Walker, poliţist texan/ Walker, Texas Ranger" (1993 - 2001).
Actorul american i-a spus premierului Ungariei că a citit atât de multe despre el încât simte că îl cunoaşte de o viaţă.
Apoi premierul l-a condus personal cu maşina pe actor spre locul antrenamentului, iar, pe drum, Orbán s-a oferit să îi arate satul în care s-a născut şi au vorbit despre faptul că tatăl său are aceeaşi vârstă ca starul american, 78 de ani. 

Cei doi au asistat la antrenamentul unei unităţi de elită antitero, despre care premierul a spus că sunt "cei mai duri tipi, la cel mai înalt nivel din punct de vedere al apărării populaţiei".
Starul s-a fotografiat alături de militari, spunând că îi consideră, "pe toţi, prietenii lui", iar premierului i-a declarat că acesta a fost cel mai bun antrenament de gen la care a asistat vreodată.
Chuck Norris este actor, expert în arte marţiale şi personalitate media americană. A început să devină cunoscut în anii 1960, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, după care au urmat şi alte pelicule importante ale genului. Printre filmele în care a jucat se numără "Codul tăcerii" (1985), "Operaţiunea Delta Force" (1986), "Asasinul mafiei" (1991), "Emisarul iadului" (1994), "Misiune pentru preşedinte" (2000), "Eroi de sacrificiu 2" (2012).(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu