>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Concurenţă pe posturile de la stat: 28 de candidaţi pentru un post de jurist la Primăria Bistriţa, după majorările salariale

28 de concurenţi s-au înscris pentru un post de jurist, scos a doua oară la concurs la Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Bistriţa, după ce, la precedenta competiţie, niciunul dintre cei 45 de candidaţi nu a reuşit să promoveze examenul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Imaginea articolului Concurenţă pe posturile de la stat: 28 de candidaţi pentru un post de jurist la Primăria Bistriţa, după majorările salariale

Majorăriile salariale din administraţie au făcut ca posturile scoase la concurs să fie attractive, astfel că la un concurs organizat de Primăria Bistriţa pentru ocuparea un post de jurist la Serviciul Stare Civilă s-au înscris 28 de candidaţi. La competiţia organizată în luna septembrie, niciunul dintre cei 45 de concurenţi nu a reuşit să promoveze examenul.
"Dupã majorările salariale din administraţie a crescut semnificativ şi concurenţa pe posturile scoase la concurs. Recordul este deţinut de postul de consilier juridic de la Serviciul de Stare Civilă. La primul concurs au fost 45 de concurenţi însă niciunul nu a reuşit să ocupe postul. A fost scos din nou la concurs şi acum s-au înscris 28 de candidaţi. Tot anul acesta, la un alt concurs organizat pe un post similar, pentru o funcţie de consilier juridic în cadrul Direcţiei de administraţie publică, au fost depuse 21 de dosare", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Primãriei Bistriţa, Mihai Ruşti.
Primăria nu cere vechime în meserie, iar salariul este de 3.500 de lei.
Concursul va avea loc în perioada 20 - 23 noiembrie, iar candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite în ştiinţe juridice sau ştiinţe administrative.
Primăria Bistriţa are aproape 900 de angajaţi, cheltuielile de personal ajungând la 70 milioane lei.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu