>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Deputat PNL: Gestul lui Iordache, la fel de obscen ca atitudinea PSD la avertismentele internaţionaţionale

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a comentat gestul lui Florin Iordache, spunând că este la fel de obscen ca atitudinea pe care o are PSD în faţa avertismentelor internaţionale.
Imaginea articolului Deputat PNL: Gestul lui Iordache, la fel de obscen ca atitudinea PSD la avertismentele internaţionaţionale

"Demisia lui Florin Iordache devine obligatorie după gestul obscen făcut azi de la tribuna Parlamentului. Acel gest a venit, deloc întâmplător, după un discurs în care Iordache anunţa că PSD va ignoră Uniunea Europeană şi nu va respecta recomandările MCV. El a fost adresat, în fapt, tuturor cetăţenilor care cred că destinul României este sincronizarea cu Europa, nu sfidarea să. În fond, gestul lui Iordache e la fel de obscen ca şi atitudinea PSD în faţa avertismentelor internaţionale", a scris Ovidiu Raeţchi, miercuri pe Facebook.
Imaginile din plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor l-au suprins pe Florin Iordache în momentul în care se întorcea de la pupitru şi a ridicat ambele mâini cu degetele mijlocii în aer.
„Domnul preşedinte al Comisiei pentru sistematizarea, unificarea în domeniul justiţiei tocmai a proferat gesturi obscene de la această tribună a Parlamentului către colegii parlamentari. Acele gesturi obscene, domnule Iordache, nu le arătaţi nouă, le arătaţi românilor”, a declarat deputatul USR Stelian Ion.
Acesta a luat cuvântul imediat după ce deputatul PSD Florin Iordache a spus că social-democraţii vor merge mai departe cu reformarea justiţiei.
Social-democratul le-a adus şi un reproş deputaţilor Opoziţiei: „Este josnic să nu apăraţi România, suntem sub presiune pentru că vrem să fim independenţi”.
Discuţia a avut loc după ce plenul Camerei Deputaţilor a adoptat proiectul de lege pentru aprobarea OUG 90/2018 privind unele măsuri pentru operaţionalizarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, în forma Guvernului.
Ulterior, întrebat de presă, Iordache a evitat să comenteze gestul din plenul Parlamentului, unde a ridicat degetele mijlocii de la ambele mâini, spunând doar că: "Vi s-a părut. E un punct de vedere".(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu