>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Gabriela Firea mută prima şi îşi dă DEMISIA din funcţia de preşedinte interimar la PSD Bucureşti - DOCUMENT/ Singura declaraţie de susţinere pentru primarul de la Bucureşti

Gabriela Firea a anunţat înainte de şedinţa la care se discută retragerea sprijinului politic pentru ea că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar la Bucureşti
Imaginea articolului Gabriela Firea mută prima şi îşi dă DEMISIA din funcţia de preşedinte interimar la PSD Bucureşti - DOCUMENT/ Singura declaraţie de susţinere pentru primarul de la Bucureşti

Gabriela Firea a demisionat, luni din funcţia de preşedinte interimar PSD Bucureşti, spunând că şi statutul ar trebui amendat deoarece nu este normal ca un interimat să fie asigurat timp de doi ani.
"Cel mai important e să fim oameni, iar în cazul unui partid să fim membri şi apoi să avem funcţii. Ştim ce se va întâmpla, deşi sedinţa nu a început. Nu este democrat să se dezbată înainte informal să în birouri, restaurante", a declarat Gabriela Firea, înainte de şedinţa CEx PSD.
 Aceasta a anunţat că şi-a depus demisia de calitatea de şef interimar la PSD.
"Mi-ai depus acum demisia din calitatea de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este o formă de protest a mea pentru că de 2 ani dl. Dragnea a blocat alegerile la această organiziaţie pentru a fi vulnerabilă. Poate si statutul ar trebui amendat pentru că nici o poziţie interimară nu poate dura 2 ani. A fost un plan (...) Mă gândeam, dacă dl Dragnea ar fi depus atâta energie cum a depus pentru a mă lichida pe mine, am fi avut deja la stadiul de fundaţie şi spitalele regionale", a mai spus Firea.
Ea a mai spus că programul de guvernare locale cu care a câştigat alegerile a fost neglijat.
”Pur şi simplu a fost neglijat, să mă exprim elegant, sau tratat cu indiferenţă de către dl. Dragnea, iar toate promisiunile pe care împreună le-am făcut bucureştenilor s-au îndeplinit doar în ceea ce priveşte atribuţiile Primăriei Generale. Eu mă bazez că românii, inclusiv bucureştenii sunt mult mai inteligenţi decât cred unii politicieni cinici care chiar înainte să vin la această şedinţă transmiteau prin interpuşi faptul că problemele grave cu care se confruntă Capitala ar putea să fie puse doar pe seama activităţii primarului general. Nu este adevărat”, a mai spus Firea.
Mihai Tudose: Sunt împotriva pierderii oricărui coleg
Fostul premier Mihai Tudose a declarat luni, înainte de şedinţa CEx PSD, că este împotriva pierderii oricărui coleg şi se va opune excluderilor. Totodată, Tudose a spus că o remaniere arată că ceva nu a mers bine şi nu e motiv de bucurie.
"Eu sunt împotriva pierderii oricărui coleg. Nu sunt de acord ca niciun coleg să fie exclus, eu cred că ar trebui să fie aduşi, nu daţi afară", a spus Mihai Tudose.
În ceea ce priveşte demisia Gabrielei Firea de la PSD Bucureşti, Tudose a afirmat: "E decizia domniei sale de a forţa alegerile la Bucureşti pentru că e interimar".
Legat de demisia lui Mihai Fifor de la Ministerul Apărării, fost premier a afirmat că regretă, iar în legătură cu remanierile anunţate: "de ce credeţi că aş putea fi vesel. O remaniere înseamnă că ceva nu a mers bine".(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu