>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Miniştrii Paul Stănescu şi Şova nu renunţă la funcţiile din Guvern

Secretarul General al Guvernului, Toni Greblă, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu şi ministrul Transporturilor, Lucian Şova, nu şi-au dat demisia din Executiv până la ora transmiterii acestei ştiri.

Imaginea articolului Miniştrii Paul Stănescu şi Şova nu renunţă la funcţiile din GuvernÎntrebat dacă vreunul din cei doi miniştri şi-a înaintat demisia, Toni Greblă a răspuns: „Niciunul”.
Secretarul general interimar al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat, marţi seară la un post de televiziune, că miercuri va avea loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, urmată de declaraţii în care ”să spunem public cum ne-am adaptat hachiţelor lui Klaus Iohannis”.
Conducerea lărgită a PSD se va reuni, miercuri, la Parlament, de la ora 17.00, într-o şedinţă a CExN, au spus pentru MEDIAFAX surse din partid.
Social-democraţii au votat, în şedinţa de marţi a BPN al partidului, ca Lia Olguţa Vasilescu să fie propusă pentru Ministerul Dezvoltării, iar Mircea Drăghici pentru portofoliul Transporturilor, au declarat surse ale formaţiunii pentru MEDIAFAX.
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu va semna decretele de numire în funcţia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguţa Vasilescu şi pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale.
Cu toate că CEx al PSD a decis, luni, remanierea lui Paul Stănescu de la Ministerul Dezvoltării, şeful statului nu a semnat decretul de revocare a acestuia din funcţie, şi nici decretul de revocare a ministrului Transporturilor, Lucian Şova.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu