>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

PSG riscă să fie exclusă de UEFA din Liga Campionilor - presă

PSG are mai probleme din nou cu UEFA, iar o posibilă excludere din Liga Campionilor, în sezonul următor, ar putea duce la o decimare a lotului sau la sacrificarea vedetelor echipei, Mbappe şi Neymar.
Imaginea articolului PSG riscă să fie exclusă de UEFA din Liga Campionilor - presă

Cotidianul AS a reacţionat imediat după ce informaţia a fost făcută publică şi a publicat numele echipei la care ar putea ajunge Neymar şi Mbappe, în cazul în care lucrurile se înrăutăţesc la campioana Franţei.
Cele două vedete din lotul lui Thomas Tuchel sunt în atenţia lui Real Madrid, iar odată cu plecarea lui Cristiano Ronaldo campioana Europei e pregătită să dea din nou o lovitură pe bani mulţi pe piaţa transferurilor.
Conform sursei citate, prioritatea lui Real Madrid ar fi Neymar, cel cu care s-au purtat negocieri în vară, dar nefinalizate cu un transfer. În cazul în care PSG va fi sancţionată e UEFA, şeicul care deţine clubul nu s-ar opune plecării.
În acest moment, Mbappe reprezintă o prioritate pentru PSG, întrucât atacantul a devenit un simbol la echipa din Capitala Franţei, dar şi pentru că este francez.
Ziariştii francezi susţin că problemele formaţiei din capitala Hexagonului pleacă, în principal, de la un contract semnat cu Qatar Tourism Authority. Qatarezii ar fi plătit 100 de milioane de euro, însă PSG ar fi declarat doar 58 dintre ele, ascunzând restul de bani, iar UEFA s-a autosesizat deja.
În plus, campioana Franţei a terminat sezonul trecut cu pierderi de 84 de milioane de euro, mult peste cele 30 de milioane de euro permise de regulile în vigoare ale fair play-ului financiar, iar acest detaliu poate cântări enorm în decizia pe care o va lua forul european.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu