>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Şova, despre Autostrada Unirii: Studiul de fezabilitate va fi lansat în curând

Lucian Şova, ministrul demisionar al Transporturilor, a declarat, marţi, că studiul de fezabilitate al Autostrăzii A8, Tîrgu Mureş - Iaşi, va fi lansat în decembrie sau în ianuarie.
Imaginea articolului Şova, despre Autostrada Unirii: Studiul de fezabilitate va fi lansat în curând
„Legat de A8, aşa cum am spus-o întotdeauna este un proiect care va fi făcut pe fonduri europene, este un proiect al cărui stdiu de fezabilitate îl vom lansa fie în decembrie, fie la începutul lunii ianuarie. Acest proiect nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată exclus din planurile Guvernului şi a CNAIR”, a afirmat Lucian Şova, marţi, aflat într-o vizită de lucru, pentru a verifica stadiul lucrărilor de pe Autostrada Câmpia Turzii - Ogra - Tîrgu Mureş (loturile 1 şi 2).
Ministrul demisionar al Transporturilor a mai precizat că toate contractele care au fost lansate în ultimul timp şi urmează să le lanseze vizează elaborararea studiilor de fezabilitate, pentru a nu mai păţi ca la Autostrada Lugoj, care nu a putut fi finalizată din cauza unui viaduct de 30 de metri.
„Vom avea şi responsabili acolo şi asumarea a ceea ce este tehnic. Atâta timp cât voi putea, voi susţine elaborararea studiilor de fezabilitate împreună cu proiectul tehnic, astfel încât atunci când intră la construcţie să nu mai existe impedimente pentru antreprenori pentru a-şi desfăşura şantierele”, a mai spus Şova.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu