>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Un român a murit într-un accident maritim în Cambodgia/ Anunţul Ambasadei României la Hanoi

MAE a confirmat, miercuri pentru MEDIAFAX, că un român a murit într-un accident maritim care s-a produs în provincia Sihanouk, Cambodgia, precizând că ambasada României la Hanoi monitorizează cazul şi este pregătită să acorde asistenţă consulară.
Imaginea articolului Un român a murit într-un accident maritim în Cambodgia/ Anunţul Ambasadei României la Hanoi

"Ambasada României la Hanoi are în atenţie cazul cetăţeanului român decedat în accidentul maritim produs la data de 27 noiembrie 2018, în provincia Sihanouk, Cambogia. Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la acest caz. În urma demersurilor ambasadei, autorităţile locale au confirmat faptul că victima este cetăţean român", au spus reprezentanţii MAE, într-un răspuns la solicitarea MEDIAFAX
Ministerul a mai precizat că ambasada României la Hanoi este pregătită să acorde asistenţă consulară pentru eliberarea documentelor necesare repatrierii.
"Ambasada României la Hanoi monitorizează cu prioritate situaţia, menţine contactul în permanenţă cu autorităţile locale şi cu familia cetăţeanului român, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în limita competenţelor legale, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsufleţit şi eliberarea certificatului de deces", a completat sursa citată.
Iniţial informaţiile despre românul decedat au apărut pe un grup al suporterilor echipei Steaua Bucureşti.((Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu