>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Video Autoironia lui Dragnea. Liderul PSD a venit cu două valize la şedinţa CEx PSD: Una este cu gogoşi de la Rise Project, una este cu documente care nu au ajuns încă la DNA - VIDEO

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit luni, la şedinţa CEx PSD, cu două valize, după anunţul Rise Project că are date din Tel Drum găsite într-o valiză.
"Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici. 
A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici. Ia uite, dosarul 01 achiziţia dosarului Raiffeisen. Retrocedări către forumul german a grupului etnic german. 03 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declaraţii despre banii încasaţi din chirii. 05 închirierea căminului de bătrână de la forumul german. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Şi mai avem nişte stickuri", a declarat Liviu Dragnea, la intrare.
Preşedintele PSD a declarat că întreg scandalul valizei cu date de la firma Tel Drum are menirea să acopere scandalul legat de revocarea lui Augustin Lazăr.
"Habar nu am dacă e valiză, ce e în valiză. Nu vă interesează golăniile făcute de preşedinte cu unii procurori. (...) E o prostie, o disperare, probabil să acopere scandalul în jurul domnilor Lazăr, numai că acest scandal nu poate fi ocolit, îngropat. (...)Eu am mii de fotografii cu români. S-ar putea să apară mii de valise cu pozele mele",a mai spus Dragnea.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu