>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Andreea Cosma a mers la Parchetul General pentru a depune acte în denunţul formulat contra Codruţei Kovesi

Andreea Cosma s-a prezentat, marţi dimineaţă, la sediul Parchetului General pentru a depune documente în cazul denunţului pe care l-a formulat omul de afaceri Sebastian Ghiţă contra fostului procuror-şef DNA Laura Codruţa Kovesi, dosar în care parlamentara este martoră.
Imaginea articolului Andreea Cosma a mers la Parchetul General pentru a depune acte în denunţul formulat contra Codruţei Kovesi

"Am venit să aduc documente vizavi de subiectul de aseară şi de anchetele care sunt pe rol cu procurorii de la Ploieşti. Acum se descoperă corupţii din DNA. Documentele o vizează pe Laura Codruţa Kovesi, înc ontinuare pe Onea Lucian şi Mircea Negulescu, cazuri de corupţie. În urma cercetării penale şi a dovezilor pe care le-am adus eu şi fratele meu, unii au rămas fără profesie", a declarat Andreea Cosma, la sosirea la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).
Adina Florea a confirmat, luni, pentru MEDIAFAX , că ea este procurorul din cadrul Secţiei de anchetă a magistraţilor desemnat să se ocupe de denunţul depus de omul de afaceri Sebastian Ghiţă contra Laurei Codruţa Kovesi.
Sebastian Ghiţă a anunţat, duminică seară, că a reclamat-o la Secţia pentru anchetarea magistraţilor pe Codruţa Kovesi, fost procuror-şef DNA, pentru constituire de grup infracţional organizat. Fostul deputat susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru aducerea lui Nicolae Popa.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu