>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Captură înainte de Revelion: Poliţia Capitalei a ridicat peste 11.000 de petarde

Poliţiştii Capitalei şi procurorii au ridicat, sâmbătă dimineaţă, în urma percheziţiilor, peste 11.000 de bucăţi de articole pirotehnice de diferite categorii. Potrivit Poliţiei, mai multe persoane cunoscute cu astfel de preocupări ar fi cumpărat petarde pe care le vindeau de acasă trecătorilor.
Imaginea articolului Captură înainte de Revelion: Poliţia Capitalei a ridicat peste 11.000 de petarde

„În această dimineaţă (sâmbătă, n.r.), poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la adresa unor persoane cunoscute cu preocupări de natură infracţională la regimul materiilor explozive. Din datele şi probele administrate de către poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane cunoscute cu preocupări de natură infracţională, în cursul lunii decembrie 2018, au achiziţionat dintr-un complex comercial articole pirotehnice pe care le comercializează de la adresa de domiciliu, către persoane care tranzitează ocazional zona”, informează Poliţia Capitalei, printr-un comunicat de presă.
În urma percheziţiilor, la o adresă din Sectorul 3, au fost ridicate peste 11.000 bucăţi articole pirotehnice de diferite categorii.
„Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”, mai arată Poliţia Capitalei.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu