>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Caz REVOLTĂTOR la Spitalul de Urgenţă Craiova: O liftieră ar fi cerut una din pungile cu cadouri destinate copiilor cu cancer

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova a început o anchetă internă după ce angajatul unei companii a scris că o liftieră a cerut o plasă cu cadouri din pachetele pregătite pentru copiii bolnavi de cancer, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un inginer al unei companii a scris pe Facebook că, în momentul în care a mers la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean din Craiova, pentru a le oferi cadouri copiilor internaţi în unitatea medicală, liftiera ar fi cerut o plasă cu cadouri.
"Povestea începe cu o uşă de lift, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Încărcaţi cu 100 de plase cu cadouri şi dulciuri pentru copiii de la Secţia de Oncologie, împreună cu colegii mei, am aşteptat civilizat liftul pentru a urca la etajul 9. Nu din comoditate, ci din cauza greutăţii plaselor. Liftul ajunge, se deschid uşile şi ne urcăm. Din prima secundă când am pus piciorul în lift...a început bătaia de joc şi nesimţirea pe care nu am mai întâlnit-o la un asemenea nivel. O să încerc să expun conversaţia liftierei cu noi: <- Mie ce mi-aţi adus? Ce plasă îmi daţi?> (Noi...am zâmbit...crezând că este o glumă...şi am tăcut..fâstâciţi..) Liftiera însă insistă: < Haideţi...nu îmi daţi si mie o plasă? Ce..nu ştiţi că de câte ori se vine aici cu cadouri...prima plasă se dă la liftieră?>.<- Nu ştiam că aşa trebuie... ce plasă doriţi? Din aceasta cu pufuleţi?>, zice una din colegele mele..în glumă. <Nu nu...nu cu pufuleţi...Păi ce.. nepoţii mei mănâncă pufuleţi? Sunt de familie bună>", a scris Victor Mihăescu, pe reţeaua de socializare.
Acuzaţiile nu se opresc aici. Acesta susţine că liftiera că i-ar fi jignit şi le-ar fi transmis să ia alt lift la întoarcere.
"Ne-a aruncat ultimele vorbe: <Sper să nu vă mai întoarceţi, să mergeţi cu acest lift, cât sunt eu aici...nesimţire...>. Uşile s-au închis....Această conversaţie s-a întâmplat astăzi, 10.12.2018, ora 11.40 în liftul Nr. 9. Poate managementul spitalului o poate identifica şi să îi facă raport de desfacere a contractului de munca acestei <fiinţe>, dacă o putem numi aşa", a mai scris bărbatul, pe Facebook.
Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova au deschis o anchetă internă pentru a analiza cazul.
"În momentul în care am văzut postarea domnului cu acea întâmplare, ne-am autosesizat şi facem o anchetă internă şi vom comunica rezultatele", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Craiova.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu