>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dragnea: Cică doamna Stanciu m-ar fi achitat dacă ar fi primit garanţii de la mine că o pun la CCR

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că a primit informaţii potrivit cărora fostul şef al Curţii Supreme ar fi acceptat o înţelegere pentru postul de la Curtea Constituţională, la schimb urmând să îi dea achitare liderului PSD în dosarul Referendumului.
Imaginea articolului Dragnea: Cică doamna Stanciu m-ar fi achitat dacă ar fi primit garanţii de la mine că o pun la CCR

"Nu numai asta. A zis să îmi şi dubleze pedeapsa. Atunci când urma să se dea un apel la mine cu referendumul, cică doamna Stanciu m-ar fi achitat dacă ar fi primit garanţii de la mine că o pun la CCR, dar între timp s-a răzgândit că a obţinut de la Cotroceni. Să îl întrebaţi pe dl primar Daniel Florea, că el mi-a spus. Întrebaţi-l că vă va spune. În continuare sunt lăsaţi în funcţie. În continuare sunt influenţaţi să ia decizii de unii sau alţii", a declcarat Liviu Dragnea, la Antena 3.
 Liviu Dragnea a fost acuzat, în dosarul Referendumului, de folosirea influenţei sau a autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau altul de foloase necuvenite. Liderul PSD a primit o condamnare definitivă de închisoare de doi ani cu suspendare.
Unul dintre judecătorii completului de 5 a fost Livia Stanciu, la acea vreme preşedinte ICCJ, iar acum magistrat al Curţii Constituţionale. Mandatul de 9 ani de la CCR a fost obţinut de Stanciu ca urmare a propunerii venite din partea preşedintelui Klaus Iohannis.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu