>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Dragnea: Nu conduce Klaus Iohannis sistemul paralel. Este o "păpuşă"/ Cel mai influent este Lucian Pahonţu, şeful SPP

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că sistemul paralel nu este condus de preşedintele Klaus Iohannis, deoarece acesta este o "păpuşă", dar cea mai importantă persoană este Lucian Pahonţu, şeful SPP.
Imaginea articolului Dragnea: Nu conduce Klaus Iohannis sistemul paralel. Este o "păpuşă"/ Cel mai influent este Lucian Pahonţu, şeful SPP

"Sunt şanse foarte mari să destructurăm acest sistem paralel. Nu Iohannis conduce statul paralel. El e o păpuşă. Un beneficiar. Se pare că Pahonţu este", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.
Liderul PSD spune că scopul sistemului ocult este acela de a păstra controlul asupra instituţiilor statului.
"Mult timp am făcut greşeală să spun că e o vorba de o inteligenţă malefică superioară. Nici vorbă e un grup de oameni care fac parte din această structură parastatală. Au două obiective – să facă bani nelegal şi să păstreze controlul pe toate instituţiile statului. Sigur stau în genunchi, fac sluj la orice entitate străină care poate avea o influenţă. Pahonţu le gândeşte. Sunt câţiva lideri politici care trebui blocaţi, condamnaţi. De asemenea, să susţină divizia de presă care să arunce mereu cu fumigene, să facă scandal, ca să spună că nu e acela adevărul, vă arătăm noi care e, ca lumea să nu mai înţelegea nimic. Sper că până la finalul sesiunii, până la sfârşitul de vară lucrurile acestea să fie finalizate şi de abia atunci să spunem că începem să vedem adevărul. Sperăm să înceapă să vadă, să înţeleagă că nu mai are cine să îi preseze, să îi şantajeze, nu le mai arată nimeni o poză, un dosar (...) Cred că şi acum sunt judecători cărora le e frică în continuare de SRI, de DNA. Am înţeles că sunt cinci, şase care încearcă să blocheze acea secţie specială de anchetare a magistraţilor", a afirmat liderul PSD.
"Eu l-aş descrie că 2018 va fi anul începuturilor, referidu-ne la acest domeniu. Noi avem două obiective mari bunăstare şi dreptate până la capăt, limitarea abuzurilor.(...) Unde e Kovesi acum? E la PG. Are întâlniri spătămânal cu oameni unde stabilesc lucruri. Lazăr e tot acolo. Structura e aceeaşi. S-au descoperit foarte multe lucruri. E un proces care se apropie de apogeu, însemnând lipsa oricărei limite în a face orice. Vreau să spun că abuzurile la DNA acum sunt mai mari ca înainte. Ei merg pe ideea la câte am făcut, nu mai contează ce facem. Poate ducând mai departe această acţiune, poate scăpăm. Sperăm ca 2019 să fie anul adevărului", a mai spus Dragnea.
Dragnea, despre Iohannis: Maestru al blocajelor. Are un singur obiectiv, să mai ia un mandat
Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe Klaus Iohannis că este mastru al blocajelor şi este folosit de către sistemul paralel ca un instrument, afirmând că singurul scop al şefului statului este acela de a obţine un nou mandat.

"Maestru al blocajelor (n.r.: preşedintele). Rolul de păpuşă. El e un instrument. Are un singur obiectiv. Să mai ia un mandat de preşedinte. Eu cred că nu (mai ia un mandat – n.r.). Nu a reuşit să păcălească foarte mulţi. Cred că Iohannis nu are capacitatea să îi păcălească. Aţi vorbit de Maior. De ce nu aţi vorbit şi de Coldea? Normal că ministrul nu îl recheamă pentru că Maior e parte din acest angrenaj care s-a predat dl Maior, dl Hellvig. Coldea are în continuare la ÎCCJ. Ala ar vrea să fie condamnat, alalalt să fie condamnat", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.
Preşedintele PSD spune că lucrurile vor putea fi schimbate odată cu funcţionarea secţiei de investigare a magistraţilor.
"Cred că atunci când va funcţiona secţia de investigare la capacitate, 15-20 de posturi, când vor fi ocupate şi vor avea ce le trebuie. Nu aveau nimic săptămâna trecută. N-aveau nici telefon. Au venit la Guvern cu taxiul (...) Guvernul ar fi trebuit să facă foarte multe lucruri. Poate şi la SGG încep să se mişte lucruri. Ce mă mai interesează pe mine Maior, Coldea, Hellvig sau Dumbravă dacă mă ancheteaă secţia aia. Dacă nu am făcut nimic ce mă interesează. Pe de altă parte, au început să fie judecători care au început să ia decizii, noi le spunem curajoase, pentru că deja răul a ajuns să fie banal în România. Ce rol are Iohannis? Iohannis are rolul de a ocupa scaunul de la Cotroceni şi de a lua nişte decizii care se impun", a mai spus Dragnea.
Preşedintele PSdDLiviu Dragnea a declarat joi că DIICOT pare să fi adormit în ancheta ce vizează finanţarea cu bitcoin a protestelor, susţinând că dacă era vorba despre PSD sau ALDE "se ciocneau dubele între ele pe străzi".
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că minstrul Justiţiei Tudorel Toader trebuie să vină cât mai repede cu o propunere în Guvern pentru ca în scurt timp să intre în vigoare Codurile Penale prin ordonanţă.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că a primit informaţii potrivit cărora fostul şef al Curţii Supreme ar fi acceptat o înţelegere pentru postul de la Curtea Constituţională, la schimb urmând să îi dea achitare liderului PSD în dosarul Referendumului.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a criticat joi materialul din Le Figaro, potrivit căruia fostul preşedinte Ion Iliescu îl critica pe liderul PSD, spunând că e evident că acolo a fost un interes.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seară la Antena 3, că s-a gândit să facă şi experimentul de a nu merge la Parchetul General, în cazul în care va fi citat şi să invoce ca motiv „o vizită de stat în Vaslui”.
Liviu Dragnea a declarat, joi seară la Antena 3, că sunt companii care au cifre uriaşe de afaceri, de miliarde de euro, însă profituri foarte mici, puţin peste 1%, nevrând să plătescă impozitul în România. Liderul PSD a precizat că va prezenta situaţia acestor companii.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu