>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

Femeie din Neamţ, arestată după ce a incendiat fânarul unei vecine şi apoi şi-a bătut soţul care a încercat să stingă focul

O femeie de 29 de ani, din comuna Dragomireşti, judeţul Neamţ, a fost arestată, fiind acuzată că a incendiat adăpostul de animale al unei vecine, apoi şi-a bătut soţul care a încercat să stingă focul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Imaginea articolului Femeie din Neamţ, arestată după ce a incendiat fânarul unei vecine şi apoi şi-a bătut soţul care a încercat să stingă focul

Potrivit cercetărilor poliţiştilor, femeia de 29 de ani era în stare de ebrietate şi a vrut să se răzbune pe vecina ei, cu care avea un conflict mai vechi şi i-a incendiat adăpostul de animale.
Ceilalţi localnici, între care şi soţul piromanei, au încercat să stingă flăcările. Văzând că nu are susţinerea soţului, aceasta l-a bătut.
”Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 31 de ani, din Dragomireşti, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi incendiat un depozit de fân situat în curtea sa. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, o tânără de 29 de ani, din Dragomireşti, ar fi ameninţat partea vătămată cu incendierea locuinţei. În aceeaşi seară, în jurul orelor 21.00, aceasta ar fi incendiat intenţionat fânăria femeii de 31 de ani. La scurt timp, incendiul a fost observat de vecini care au încercat să îl stingă. La faţa locului a apărut şi tânăra de 29 de ani, care ar fi sărit gardul de acces în curtea locuinţei persoanei vătămate unde şi-a lovit soţul, după care prin ameninţarea cu acte de violenţă a încercat să oprească şi celelalte persoane prezente să stingă incendiul”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ. Miercuri piromana a fost arestată preventiv, fiind acuzată de distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi violenţă în familie.
Decizia Judecătoriei Piatra Neamţ nu este definitivă.(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu