>
  • Politica

  • Economie

  • Sport

  • Actualitate

  • Editorial

  • Social

  • Dezvaluiri

FOCURI DE ARMĂ în Braşov pentru prinderea unor suspecţi de furt. Unul dintre ei a fost rănit

Au fost trase mai multe focuri de armă în Braşov, în timpul nopţii de miercuri spre joi, pentru prinderea unor bărbaţi suspectaţi că au comis mai multe furturi din locuinţe. O persoană a ajuns la spital, rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Imaginea articolului FOCURI DE ARMĂ în Braşov pentru prinderea unor suspecţi de furt. Unul dintre ei a fost rănit

Poliţiştii din Braşov au încercat să oprească în trafic o autoutilitară în care erau patru persoane, suspectate de furturi din locuinţe, însă şoferul nu a oprit, a trecut prin filtrul organizat şi a lovit şi o autospecială de poliţie.
„Poliţiştii au încercat în repetate rânduri oprirea autovehiculului, însă acesta şi-a continuat deplasarea, fiind somat prin executarea unor focuri de armă, de avertisment, în plan vertical, cât şi asupra autovehiculului. Ajuns pe un teren viran din municipiul Braşov, conducătorul autoutilitarei a oprit, iar ocupanţii acesteia au încercat să fugă, reuşindu-se prinderea a trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 49 ani”, au precizat reprezentanţi ai IPJ Braşov.
Unul dintre suspecţi a fost rănit, acesta fiind transportat la spital.
„În urma examinărilor de specialitate, a rezultat faptul că prezintă o plagă prin împuşcare la nivelul fesei stângi”, au mai spus reprezentanţii Poliţiei.
Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili toată activitatea infracţională a celor patru persoane, suspectate de furturi din locuinţe(Mediafax)

Postat în:: , ,

ziarul universul

Ziarul Universul

Săptămânal de informare, anchetă şi comentarii. Fondat: 1884 Luigi Cazzavillan, 2001 Ion Cilica-Deaconu Contact.

Lasa un comentariu